Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

VARIATION ÄR MIN VARDAGFörra veckan blev det ingen ”VECKANS TIPS”, för jag var i Spanien och jobbade. Den här veckan tänkte jag däremot visa hur det kan se ut när man åker iväg med ett helt team och jobbar utomlands. Vi var ett trevligt sammansvetsat gäng som fotade för Hööks Hästsport. Gruppen bestod utav 3 modeller (Cecilia, Nadja och Monica), 2 ifrån Hööks (Anneli och Michelle) som såg till att kläderna satt som de skulle, 1 fotograf (Ulf) och så jag som makeupartist. Dagarna blir rätt intensiva eftersom det är många bilder som ska hinna tas på 1 vecka.

Resan för vår/sommarkatalog 2010 tog oss till Mallorca/Palma. Vädret var varmt och skönt, ca 28-30 grader. Vi hade verkligen tur med vädret för bara veckan innan hade det regnat mer än vad det gjort på 40 år. Det här var första gången som jag var på Mallorca, jag hade inte så höga förväntningar, men blev glatt överraskad. Vill man bada kan man göra det och vill man ha stadskänsla finns även det, underbart när man kan få lite av varje.

Jag har tagit med några bilder ifrån resan


Bild 1: Hela teamet


Bild 2: Action, mitt i fotograferingen


Bild 3: Det är en hel del vänta n medan de andra modellerna fotas
Bild 4 & 5: Palma

Så här kan det se ut när man jobbar som makeupartist. Den här veckan är det nya uppdrag och nästa vecka väntar en ny vår och sommarkampanj för ett svenskt klädmärke. Jag älskar variationen i mitt yrke, ingen dag är den andra lik.

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505