Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

SÅ GÖR DU EN FIN MEN ENKEL KNUTEn återkommande frisyr i mina uppdrag är KNUTEN, jag älskar knut! Det spelar ingen roll om den är upp på toppen, i nacken eller på sidan, den passar överallt och till alla tillfällen. Jag brukar använda en munkliknande hår accessoar, den gör så att knuten ser fylligare ut. Här nedan kommer en beskrivning hur du lätt gör knuten själv.


"Munkarna" finns i olika storlekar och färger beroende på vilken hårfärg du har och hur pass stor/fyllig knut du vill åstadkomma. Börja med att välja en munk som matchar din hårfärg och ha några U-nålar till hands.


Tvätta gärna håret dagen innan, så att håret inte är allt för "flygit" när du ska sätta upp det. Är det väldigt lent och fint kan man spraya på lite "Saltvatten spray" för att få håret lite strävare.


Sätt upp allt hår i en hästsvans.


För "munken" över svansen.


Sprid ut håret över munken och ta en liten test i taget och för in det i munken, nåla fast testen med en U-nål. Fortsätt tills allt hår har täckt munken. Håret som är runtomkring slingrar du runt munken och även det ska nålas fast.


Voilà! Nu är knuten klar och för ett hållbart resultat avsluta med att spraya hela håret med en "extra-hold" spray

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505