Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

Vårens trender 2012Efter tolvslaget på nyårsafton fylls man av ny energi, nu vet man att våren närmar sig. Och vad kan inte vara mer passande än att i detta nummer få inblick av vad som kommer att vänta oss gällande vårens och sommarens trender...

Jag kommer att dela upp det, i detta nummer får ni alla härliga tjejer/ kvinnor/damer ta del av vårens härligheter och i nästa nummer får ni alla goa killar/män/herrar njuta av vad herrmodet har att erbjuda.
Jag kommer att guida er in i vårens modedjungel.
*Den här våren fortsätter vi med återblickar till 50- 60-talet, med de välskräddade klänningarna, knälånga kjolar som gärna är plisserade men även den lite tightare pennkjolen i olika längder ser vi mycket utav. Influenser utav 20-talet ser vi också komma in under våren, med långa fransiga kjolar/klänningar och bälten ner mot höfterna. Spets och volanger pryder var och vartannat klädesplagg.
*Bustiern/Korsetten gör come back, matchas fint med skira skjortor, kavajen eller för den vågade bara som den är. Magen har fokus den här säsongen.
*Det ska vara Skira/tunna material som sveps runt våra kroppar och gärna i flera lager, långklänningar, långa kjolar och vida byxor, gärna i tunna fina material som är sköna mot kroppen när solen tittar fram. Modellen får gärna vara asymmetrisk eller ha vågade slitsar.
*Sporten influerar modet med skärmkepsar, hotpants och den lite tunnare bombajackan.
* Mönster ser vi mycket utav, det vi kommer att se mest utav är nog ändå blommigt och prickigt.
*De klara, starka färgerna fortsätter även den här säsongen men även neon blir stort i vår. Pastellfärgerna kommer smygandes in igen efter ett litet skymundan med alla starka färger med babyblått, puderrosa och mintgrönt i spetsen. Svart och vitt ihop är också något som kommer att synas mycket utav och även blockfärgade plagg.
* När det kommer till accessoarerna, så ska väskorna gärna vara enkla och klassiska till modellen. I skor kommer hälen ha fokus och mycket hud kommer att synas. Stora örhängen och stora halsband kommer att dominera i smyckes väg.
Här var ett litet urval utav vårens härligheter, som ni ser så kommer det finnas mycket fint och många olika stilar att välja mellan, så välkomna våren med att ta ut det gamla och in med det nya!

 

Klicka här för att ladda ner artikeln

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505