Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

TRE LOOKER, TRE SKUGGOR & EN PENNAHär har jag sminkat tre olika looker för Nelly.com. Det är tre helt olika modeller med alla väldigt vackra drag och jag har valt att ta fram det bästa utav var och en.

 

Till alla looker grundar jag ögonlocket med en genomskinlig eyeprimer, som ser till att ögonskuggorna fäster och inte kletar ut efter några timmar.

 

 

1:a looken jobbar jag med en brun ögonskugga (”Cookie”/Microshadow/Make up store)som jag suddar till en mjuk form som följer modellens vackra mandelformade ögon.

 

 

2:a looken har jag valt att sminka med en lös ögonskugga i färgen klarlila (”Latin”/Eyedust/ Make up store). Färgvalet framträder modellens vackra bruna ögon.

 

 

3:e looken får modellen en svart ögonskugga (”Pollution”/Microshadow/Make up store) som jag sminkar med en blöt pensel för att få den svarta färgen mer intensiv. För att ge looken lite hårdare karaktär har jag inta velat sudda ut/mjuka till kanterna på ögonskuggan utan låtit avsluten vara spetsiga och kantiga.

 

 

Till alla tre looker har jag målat längs med den övre och undre fransraden med en svart kajal/ögonpenna (”Black”/Eyepencil/Make up store). Att måla med en svart penna innanför den nedre fransraden gör så att ögonen blir mer intensiva och ögonfärgen kommer fram ännu mer.

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505