Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

NYÅRSFIN PÅ SKIDORAtt fira nyår görs på flera olika sätt och många åker till olika skidorter för att fira in det nya året. Varför inte glamma till det lilla extra i skidbacken just på självaste nyårs afton. I veckans tips ger jag dig knepen till hur du lägger en skimrande metallic makeup.

 

För att få en fin lyster i huden hoppar jag över det matta pudret och tar istället en skimrande foundation som ger ett fantastiskt lyster ifrån Kryolan i färgen “Gold”

 

Därefter fortsätter jag med lyster men i puderform och i en mörkare ton längs med kindbenen för att ge ansiktet en fin form. Här använde jag Wonder powder ifrån Make up store i färgen “Gobi”.

 

För att få en fin metallic färg blandar jag silvrig (Everyday minerals “silver“) och guldig ögonskugga (Nobba “Spice gold“ )längs med hela ögonpartiet.

 

Ge ögonen en mer dramatisk look genom att måla med en svart kajal penna längs med övre och undre ögonfransrad. “Matt Black” ifrån Make up store

Avsluta looken med ett nude färgat läppstift “Crystal nude”/ Estée Lauder för att ge fokus till ögonen i den här makeupen. Ett litet tips är att lägga ett tunt lager med en liten/smal pensel med den silvriga ögonskuggan längs med amourbågen (högsta punkten på överläppen) på så sätt gör du läppen lite mer spännande.

 

Voilà! Klar för både backen och Nyårs firandet

 

GOTT NYTT ÅR!

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505