Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

GLITTERFIN I DECEMBERDecember är en månad då vi gärna firar lite extra utav allt, Advent middagar, Luciafirande, glöggbjudningar, julmiddagar, julafton och självaste nyår, ja December är en månad fylld utav fester och trevliga tillställningar, vad är inte då mer passande än ta upp årets stora trend ,glitter och metall. Jag har tidigare i år skrivit om både metall/glitter i både klädväg samt smink, i det här numret ger jag er några härliga glittrande tips om hur du sprakar mest på jul minglet från topp till tå.


Paljettklänning "Oneniess", www.nelly.com

 

En glittrande  klänning går alltid hem och ger en känsla av lyx oavsett vilken modell man föredrar.  Kroppen får en otroligt vacker lyster om man smörjer in den med en glittrig torrolja, något som jag själv brukar använda flitigt ute på mina jobb. Härliga sprakande halsband är alltid fint att pryda halsen med och i år får de gärna var stora och med känsla av att halsbandet byggs upp lager på lager. Naglar och ögonen   kommer i fokus med metalliska färger, alternativ en tunn glittrande eyelinerlinje längs med fransraden ger även det en fin effekt. Skor och väskor finns en hel uppsjö med glittrande samt metalliska varianter, frågan är bara vad föredrar just du?

 

Oavsett trender, glöm inte bort dig själv och din egna personlighet, du ska fortfarande känna dig som du och inte utklädd. Här med önskar jag er alla en god och glittrande december.

 


Glittrig kroppsolja , Peggy Sage.

 


Halsband "Fairytale", www.daytwentyfive.com

 


Glitter eyeliner "Diamond", Make up store

 


Ring "Edblad", www.mandeldesign.se

 


Nagellack "Glam Slam"sammarbete med Serena Williams, OPI

 


Kuvertväska i metallimitation, Zara

 


Glittrig sko, Topshop

 

Text: Marie Farah Fioriniello

Foto: Mads Alexander

Makeup & Hår: Marie Farah Fioriniello

Modell: Amanda U/ Avenuemodeller

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505