Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

VITT TILL SOMMARENS FESTERSåg att min senaste artikel har kommit ut nu och det är för Majnummret för "På plats i väster", den går att läsas under hela juni och den här veckan kan ni även läsa den på min hemsida.

 

Jag skrev om kostymer men tyvärr har de bara tagit med kavajerna på bild, men det finns machande, fina byxor till. Jag lägger till byxbilderna , så ni får en helhetsbild.

 

Vitt till sommarens fester

Text: Marie Farah
Foto: Karim Hatoum
Makeup & hår: Marie Farah
Modell: Amanda U/Avenue modeller

 

Vitt är en färg som passar fint till sommarens alla fester såsom studenten, bröllopet eller bara fräscht sommarvitt till barbecuefesten.

 

Just i år är vitt trendigare än någonsin, precis som jag nämnde i nr 3 när jag skrev om "Modetips unför våren". Nu tar jag specifikt upp den vita trenden, eftersom juni närmar sig. Då är det många som vill hitta fina vita klänningar samt kostymer. Jag har valt ut några favoriter som passar alla tillfällen.

 

I klänningsval finns det oerhört många typer av klänningar; korta, långa, romantiskt spetsiga eller med enkla raka linjer. Jag har valt ut fyra klänningar som är lite mer åt det romantiska hållet med spets och volanger. Till den vita klänningen är det fint med hudfärgade skor, vita, bruna, men även metallfärger så som silver och guld matchar väldigt fint till.

 

 

Vita kostymer är väldigt snyggt och trendigt på killar och det sticker ut lite från de traditionella svarta kostymerna som alla har när det nalkas fest. Det blir väldigt fint att vara vit från topp till tå, både skjorta, slips och skor i vitt men det kan även vara fint att sticka ut med någon färg på bälte och skor i samma kulör t.ex. brunt, grönt eller blått. Vill man inte vara allt för uppklädd är det fint att ha en vit cardigan istället för en kavaj men som ändå matchar till finbyxan.

 

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505