Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

NYÅRSFOTOGRAFERING PÅ NOLHAGA SLOTTFör ca en månad sedan var det nyårsfotografering för Nelly. Det var ett stort team som åkte ut till Nolhaga slott i Alingsås. Fotograftrion Photoagency stod för fotningen, Sanna och Siri för stylingen, Matilda för hår och jag för sminkningen. Det var även flera assistenter och ljusdesigners på plats. Det blev en riktig lång dag, vi började tidigt på morgonen och slutade inte förrän vid midnatt. Här nedan får ni se lite gott och smått ifrån dagen.

 

Stylisterna Siri och Sanna fixar med kläderna, det ska hinnas med många byten under dagen.

 

Även alla accessoarer måste komma på sin plats innan vi kör igång.

 

Matilda gjorde fina glamourösa lockar på modellerna.

 

Modellerna minglar vid den öppna spisen.

 

Medan en stor del utav teamet står bakom kameran.

 

En söt och osminkad Agnes.

 

Jag sminkade två olika typer av makeup under dagen på alla tjejmodeller. Jag började med att sminka en klassisk och glamourös look med eyeliner, lösögonfransar och rosa läppar.

 

Därefter blev det lite mer färg och glitter. Man får inte fega, utan använda fantasin, ta glitter där man kanske inte brukar ha det i vanliga fall t.ex. på ögonbryn och läppar. Även håret blev mer tuperat för att ge ett större och rufsigare intryck.

 

Det var en riktig rolig dag och det jag gillade bäst var att jag fick vara lite mer kreativ med färg- och glitterburkarna. Jag kommer inom kort att lägga upp det färdiga resultatet, det blev så bra och alla inblandade var så duktiga.

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505