Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

BEHIND THE SCENES, HÖÖKS VÅR/SOMMAR 2011 

Nu är jag tillbaka ifrån min flyttbubbla! Jag har haft så mycket att göra den sisa perioden, både med jobb och flytt. Tyvärr blev VECKANS TIPS lidande, men nu kommer de tillbaka.

 

Den här veckan får ni följa med mig bakom kulisserna till nästa års sommarkatalog för HÖÖKS. Vill ni se äldre fotograferingar ifrån Hööks, kan ni gå in på äldre tips V.20 2010 och V.42 2009

 

 

 

I år fotade vi i Estepona/Spanien. Vi hade lite otur med vädret, det var soligt men vissa dagar regnade det. När man åker utomlands för att fotografera en sommar kollektion är man så otroligt beroende på att vädret ska vara fint, är det inte det, så missar man en hel del arbetstimmar. Som tur var så flöt allt på ändå, vi fotade inne i stallet och under tak när det regnade.

 

 

Man jobbar inte alltid i en lyxig sminkloge. Finns det inget, så gör man sig en egen loge, med bord och stolar.

 

 

Omklädningsrummet

 

 

Alltid positiv och glad är Hööks alldeles egna Anneli

 

 

Ulf Ekström stod för att bilderna skulle bli bra även denna resa.

 

 

Här sitter jag och modellen Cecilia, alltid lika kul att sitta bredvid en pudrad och söt modell.

 

 

Sofia var den andra modellen och har här lunchpaus.

 

 

Här ser ni Monica den tredje modellen. Hon var inte bara modell, utan fixade även hästarna, så att även de skulle vara fina på bild.

Jag har sagt det tidigare, men det tåls att säga igen. Jag älskar verkligen mitt jobb. Det är så kul att få sminka fram ett ansikte som ska passa kundens önskemål.

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505