Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

ÅTERFUKTA HELA DIG EFTER SOL OCH SALTA BADPå sommaren när vi utsätter hud och hår för sol, vind och salta bad är det extra viktigt att återfukta både håret och huden igen efteråt. Här kommer några utav mina favorit produkter som packas ner i väskan när det nalkas semester. Produkterna beskrivs ifrån bildens perspektiv, vänster till höger.

 

Produkt 1: ”Swedish spa sea algae Mineral face mist”/Oriflame

Är en fantastisk face mist ifrån Oriflame som återfuktar huden med sina havsalger och som ger en snabb fräschör. Perfekt storlek för att både packa med i strandväskan och i handväskan på flyget, endast 100 ml.

 

Produkt 2:”Replenishing hair & body after sun wash/ SU

Ett härligt återfuktande schampo och duschkräm som innehåller aprikos olja ifrån märket SU. Den ger hår och hud en lätt svalka efter en dag i solen och tvättar ur både klor och salt efter en tvätt.

 

Produkt 3:”Nourishing soothing after sun body cream”/SU

Här är en härlig body cream ifrån samma serie och märke SU. Den återfuktar den solbrända huden och ger en fräsch känsla. Huden håller sig mjuk och smidig hela dagen.

 

Produkt 4:”Moisturizing softening leave in mist”/SU

Det här är ett balsam som är i sprayform och som inte ska sköljas ur. Den innehåller valnöts extrakt och bör sprayas på ett blött nytvättat hår. Resultatet blir ett glansigt och lättkammat hår. Även den här kommer ifrån märket SU.

 

Njut utav sol och bad men glöm inte bort att både skydda dig med solkräm och ÅTERFUKTA DIG...

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505