Veckans tips

Klicka här för att se äldre tips

 

 

SÅ FÅR DU PINKS MAKE UP LOOKNu på fredag, den 23 juli kommer Pink till Ullevi/Göteborg och det blir säkert fullt ös.

Hennes stil är rockig och hon har ofta sotade ögon och lite mindre färg på läpparna.

 

Så här sminkar du PINKS look:

 

Bas:

För att få den fina lystern Pink har i ansiktet, så krävs det en bra kabukiborste och ett mineralpuder med lyster i (”Kalahari” /Make up store). Jobba med lite puder i taget på borsten och bygg upp ett jämnt lager i hela ansiktet med att borsta penseln med små cirklar.

 

Kinderna:

På kinderna fortsätter vi med den härliga lystern och därför går vi vidare med ett mineral rouge. Lägg ett rosa tonat rouge (Wonder blush/”goddess”/Make up store) på den bulligaste delen av kinden och borsta uppåt längs med kindbenet.

 

Ögonbrynen:

Jobba med en brun ögonbrynspenna (”Brow color 2” /Make up store) längs med hela ögonbrynet.

 

Ögonen:

Grunda ögonlocket med en eyeprimer (”Clear” /Make up store).

 

Dra med en svart kajalpenna (”Black” /Make up store) längs med den övre och undra fransrad och även innanför så att blicken blir riktigt intensiv.

 

Ta sedan en svart ögonskugga (”Pollution” /Make up store) på ögonlocket och sudda den upp till globen, men sudda riktigt ordentligt så det inte blir hårt och kantigt.

 

Lägg en rosa/vit skimmrig skugga (”Pink frost” /Make up store) längs med ögonbenet och ner mot globen, sudda ihop med den svarta skuggan för att få en mjuk övergång.

 

På med svart volym mascara (”Iconic” /Dior).

 

Läpparna:

Läpparna får en mer naturlig färg i rosabrun ton (”Crystal rose” /Ester Lauder). För att få lite mer glans kan man lägga ett genomskinligt gloss över läppstiftet.

 

Voilá! ”Get the party Started”...

Marie Farah | info@mariefarah.se | +46 (0) 739 - 818 505